תודה על כל העצות

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

26/12/2005 | 08:59 | מאת: דנה

שאלו אותי כאן בני כמה הילדים: אז 8, 6, ותינוק שרק נולד. אני בבית איתם, כבר כמה שנים שאני בבית ולא עובדת כדי להיות עם הילדים.

26/12/2005 | 10:23 | מאת: מילי

דנה, מזל טוב לתינוק שרק נולד! כשאת חיה בישראל, אסור לך להתבייש. אלה הכללים כאן. כאן זה לא הכללים של אוסטרו-הונגריה, שוויץ או אפילו לא אתיופיה. כשאת חיה בשוייץ או אתיופיה את יכולה להרשות לעצמך להתבייש. כאן - לא. כאן צריך נחישות חסרת-גבולות, וגישה חיובית לעצמך. הכשלון היחיד הוא לא לעשות את כל מה שרק אפשר, ולא לשתף פעולה עם הטוב שבך ועם הטוב שלך.

26/12/2005 | 10:42 | מאת:

בוקר של אור דנה אני מצטרפת לחברותיי בהמלצה חמה - עשי משהו למען עצמך. אדם אינו יכול רק לתת מעצמו כל הזמן, הוא צריך ומומלץ לו גם לקבל. יש לך תינוק אז ראשית - מזל טוב ושיהיה בשמחה ואהבה ! גם עם תינוק את יכולה למצוא זמן אישי לעצמך. צאו קצת לטייל מחוץ לבית. קר ? אפשר בקניון או בכל מקום סגור אחר. מה דעתך על עיסוי תינוקות ? גם תעשי טוב לתינוק החדש וגם תצאי, תלמדי ואף תפגשי אנשים חדשים. באינטרנט למשל יש שפע של חומרים מעניינים שאת יכולה ללמוד ולפתח אצלך. מה למשל היית רוצה לעשות ?