בודדה

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

24/12/2005 | 21:16 | מאת: רינה

נורא קשה לי אני בודדה ומאד מחפשת חברה ותמיכה אני בת 55 , לא מתקשרת עם בעלי אי אפשר לדבר אתו הוא בעולמו לא עובד ויושב ושותק כל היום. אין לי שום חברה קרובה שאפשר לשפוך את הלב, לא מצליחה למצוא ואשמח אם מישהי תרצה לשוחח סתם כך זה מאד יעזור.

24/12/2005 | 22:22 | מאת: ריקי

שלום רינה. הגעת לפורום נחמד בו מוצאים לרוב אוזן קשבת ואיכפתיות. כיתבי כל שעל ליבך. ספרי בעיקר מה קורה עם בעלך, כי לפעמים החברים הטובים באמת נמצאים לנו מתחת לאף ולא ידענו. שבוע טוב מלא אור וחג חנוכה שמח

25/12/2005 | 09:17 | מאת:

היי בוקר אור וברוכה למעגל שלנו אני ממליצה לך בחום להשתתף בפורומים כאלו או אחרים שתיים מחברותיי הטובות ביותר דהיום מצאתי בפורומים זה מתחיל בדיונים ועובר לפסים אישיים נפלאים ונהדרים הרשת היא מקום נפלא למציאת קשרים חדשים וטובים כאמור מניסיון, ממליצה בחום רב וכמובן כאן איתנו את מוזמנת להישאר ולהפיג את בדידותך ובכלל שיהא יום מאושר אסנת

26/12/2005 | 19:02 | מאת: רינה

לאסנת וריקי תודה לכן על תשומת הלב עזרתן לי מאד, כל תשומת לב טובה לי אני פשוט כל כך זקוקה לזה,אני חיה עם אדם שאחרי 30 שנה אין לי כלל שום נושא משותף אתו הוא מאד פרימטיבי אין על מה לדבר אתו רמתו מאד נמוכה אך אני אינני מצליחה להביא עצמי לעזבו גם משום שהוא חולה וגם משום שחסר לי אומץ לעשות שינוי כה גדול וגם אולי בכל זאת יש משהו עדיין שמקשר איזשהו רגש בלתי מוסבר, אני אשה מאד שקטה ומופנמת וקשה לי ליצור חברה אשמח לכל תמיכה אני יודעת לתת הרבה טובת לב מאד אך אינני מקבלת וזה קשה מאד.