לכולכן שבת שלום

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

23/12/2005 | 07:22 | מאת: ב.ג

מילי - קראתי מס' פעמים, אני צריכה עוד כמה פעמיים בשקט ריקי - אהבתי את בקשתך בשמחה אני רוצה לשתף פעולה זה הוא סוף שבוע מיוחד בשבילי (אזכרה להוריי) עם הרבה אורחים (כולל שינה) לכן אני מאמינה שלא יהיה לי זמן דקה. חושבת עליכן ומאחלת לכן שבת נעימה וחמימה ומלאת אהבה. מעריכה כל אחת ואחת.

23/12/2005 | 08:30 | מאת:

שתהא לכולנו שבת שלום חורפית במיוחד

23/12/2005 | 08:39 | מאת: מילי

לביגי, לא יודעת אם תקראי את ההודעה הזו בששי-שבת או בשבוע הבא. בכל אופן רגשותיי איתך השבת. אין לי מושג מה נהוג לומר לאזכרה, אשמח לדעת. בקשר לחומר שאני כותבת כאן שיהיה לו המשך, - הוא תהליך. אני מציעה: אם הוא נראה לך ונראה לך טוב וחשוב עבורך, אולי טוב להעתיק. ושבת מבורכת.

23/12/2005 | 08:41 | מאת:

מן ההיבט הדתי או ההיבט האישי ? באזכרה שערכו לכבוד אבא שלי אני אמרתי מילים, מילים שמבטאות את הכאב, הגעגוע, החוסר, האהבה והכבוד לאבא שלי שלא היה איתנו כבר שנה. לצערי הכה רב לא עורכים לו עוד אזכרות. זה בלבי אך אין מה לעשות. כאשר אני הולכת אליו לבדי אני מדברת איתו ומבטאת את אהבתי וגעגוע עז.

23/12/2005 | 12:38 | מאת: שירה

ב.ג. שבת שלום מקווה שהשבת הזו לא תהיה קשה מדי עבורך, ושתצליחי למלא אותה בזיכרונות מתוקים משני הורייך, זיכרונות משותפים מחייכם יחד. רק בריאות ואושר, שירה

23/12/2005 | 13:51 | מאת:

נסחפתי עם רגשותיי ורק מבקשת לאמר חזק ואמץ יקירה שיעבור הכי נכון שרק אפשר עבורך איתך במחשבה אסנת.