שאלון נחמד במיוחד

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

20/12/2005 | 13:31 | מאת:

מעתיקה שאלות נחמדות שראיתי בפורום אחר : אני רוצה להיות ______________ חבל שאין לי _________________ מה יש לי הכי הרבה _______________ מה אני הכי אוהב/ת חוץ מבני אדם ______________ מאחל/ת לעצמי ולסובבים אותי ____________

20/12/2005 | 13:33 | מאת:

אני רוצה להיות - בריאה ומאושרת חבל שאין לי - כישרון אומנותי מה יש לי הכי הרבה - סיפוק בעבודה מה אני הכי אוהב/ת חוץ מבני אדם -טבע מאחל/ת לעצמי ולסובבים אותי - בריאות ומודעות עצמית

20/12/2005 | 13:40 | מאת: שירה

אני רוצה להיות רוצה להיות מסוגלת לנהוג לכל מקום בארץ (ובעולם) מבלי לפחד ללכת לאיבוד (ולא, אני לא מתבדחת, זה נושא שמאוד מאוד מפריע לי בעצמי....) חבל שאין לי את האפשרות הכלכלית להגשים את כל החלומות הענקיים שיש לי... מה יש לי הכי הרבה אהבה מה אני הכי אוהב/ת חוץ מבני אדם בעלי חיים (הכל - חוץ מעכבישים). מאחל/ת לעצמי ולסובבים אותי אהבה, בריאות, והרגשה של סיפוק עצמי ושלמות (עד כמה שאפשר...)