ובהמשך‮לדיון

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

20/12/2005 | 10:52 | מאת: irina

לפעמים כשאנחנו מסתכלים על זוג מהצד ורואים "איך לעזעזל הם כל כך אוהבים אחד את השני והזוגיות מצליחה כל כך, האם השוייון הוא זה שמחזק אותם? או שפשוט הם מתים אחד על השני?" אז רק שתדעו מה שרואים זה לא משקורה בשטח. לפעמים מאחורי כל המושלמות הזו מסתתרים דברים שאם היינו יודעים שזה המחיר לזוגיות , בחיים לא היינו מסכימים. אשה שסוגרת עיניים על זה שבעלה בורר במקומות אחרים, משלמת‮מחיר‮כבד‮בשביל‮ה‮רושם

20/12/2005 | 11:34 | מאת: שירה

אף פעם אי אפשר לדעת מה קורה בתוך תוכו של אדם, גם בתוך זוגיות וגם בנוגע לכל אדם - ואפילו הוא הקרוב לך ביותר. משערת שכולנו באיזה שהוא מקום עוטים על עצמנו מסיכות שמתאימות לנו (יותר או פחות...) ואנחנו בוחרים איזה צד אנחנו מעוניינים להציג לסביבה. אני יכולה לספר לך שבגלגול חיי הקודמים, לי ולבן זוגי היו די הרבה בעיות אבל כלפי חוץ כנראה שזה לא עבר הלאה, כי רק כאשר נפרדנו הסתבר לי עד כמה הפרידה שלנו היכתה את מקורבינו בתדהמה של ממש (ואני מדברת על הלם אמיתי. אנשים בכו כשסיפרתי להם, נוצרו מצבים אירוניים לחלוטין בהם אני נאלצתי "לנחם" אנשים אחרים על העצב שלהם בקשר לפרידתנו...) עולמו הפנימי של בנאדם הוא בדיוק כזה - עולם *פנימי*, ורק הוא יודע מה מתחולל בתוכו. יש לכך גם יתרונות, את יודעת...

20/12/2005 | 12:28 | מאת:

אוי כמה שזה נכון ! כשהייתי בת 16 הלכתי לבקר את בת דודתי ובעלה בביתם. כשיצאתי משם אמרתי לחברה שלי שככה בדיוק אני רוצה שחיי הנישואין שלי יראו. הם פשוט נראו לי מושלמים. לימים - ממש לא זמן ארוך לאחר אותו ביקור - יצא המרצע מן השק ובלשון המעטה זה היה הכי מכוער שרק אפשר.

20/12/2005 | 12:44 | מאת: שירה

Be careful what you wish for....