למילי

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

20/12/2005 | 10:50 | מאת: ב.ג

מילי שלום קראתי את כל הדיונים האחרונים, התרשמתי מאוד מתגובותייך. נראה כי בתגובה האחרונה שלך את הולכת להעלם מהפורום, חבל הוספת לכולנו הרבה ביחוד לי. המון תודה בכל מקרה הארת לי כמה דברים חשובים תודה

20/12/2005 | 12:27 | מאת: מילי

היי ביגי, עדיין לא החלטתי להעלם מהפורום, אבל בטוח שהחלטתי להתעלם מלעזור ומלהסביר במקרים שלא מגיע ולא שווה. ותודה על שסיפרת לי מה את חושבת ומרגישה ושזה עזר לך השיחות בינינו. אני הייתי מוכרחה לקיים אותן איתך כדי להבין איפה הבעיה, לזהות אותה, כדי לדעת מה קורה ביניכם בדיוק. ונגיד שרק את זו שמבשלת ובעלך רק עוזר לך. עדיין זה גם התפקיד של בעלך לשאול אותך: "ביגי, צריך לעשות קניות?" "מה אנחנו צריכים?" "מה חסר לנו בבית?". בבקשה מכל הלב.