שאלה נוספת בעניין חלב שאוב

דיון מתוך פורום  הנקה

09/06/2006 | 17:38 | מאת: הדסי

האם ניתן אחרי 24 שעות שהחלב אם השאוב היה במקרר לשים אותו בצדנית שישמור על הטמפ' שלו?

13/06/2006 | 16:16 | מאת: הדסי

נירית, מדוע טרם ענית?

15/06/2006 | 10:47 | מאת: נירית אוליבקוביץ

שלום הדסי חלב שהיה במקרר והופשר ( משמע הוצא החוצה גם לצידנית עם קרחום) כדאי להשתמש בו עד 5 שעות בכל מקרה מומלץ לטעומו לפני ,על מנת לשלול אפשרות שהחלב החמיץ . אם לחלב יש "טעם של סבון" זה טעם קלאסי של חלב ששינה את טעמו וריחו לאחר קירור, אבל הוא בהחלט טוב לשתיה ואיננו מקולקל. לחלב מקולקל יש טעם חמוץ. סליחה על העיכוב במתן התשובה נירית

מנהלי פורום הנקה