סידאלין

דיון מתוך פורום  הנקה

17/06/2001 | 09:57 | מאת: טלי

בוקר טוב אני מניקה . עקב גירוד בגוף אני נוטלת סידאלין . ביררתי במכון רעלים אין להם מספיק מידע על הסידאלין .מהאני יכולה לעשות. בינתיים יומיים לא הינקתי ונטלתי את התרופה במידה ואצה להמשיך להניק מה עלי לעשות.

17/06/2001 | 12:39 | מאת: אלן שיין

תתקשרי לאחד המרכזים הנ"ל: 1. פרופ' מרלוב-בית חולים בילינסון: 03 937 7472 2. ד"ר ברקוביץ - "הריופון" בית חולים אסף הרופא - 08 977 9309 היום יש יותר ויותר מחקרים ובדיקות בעניין לקיחת תרופות ורוב התרופות בטוחים ועוברים בכמות מזערית בלבד לרן כדאי שתבררי.

17/06/2001 | 19:51 | מאת: ד"ר שדה קובי

נתקלתי במקרה בשאלתך : סידאלין היא תרופה ישנה ופחות בטוחה לתינוקות מאשר התרופות האחרות מאותה המשפחה ולכן הימנעי מלקחת אותה. במידת הצורך תוכלי להשתמש בתרופה כמו היסטזין ולורסטין הנוגדות גרד ואלרגיה והמותרות לשימוש גם בתינוקות ולכן אין בעיה בהנקה. כמובן שעלייך להוועץ על כל שינוי ברופא המטפל וברופא הילדים. במידה וסיבת הגרד לא ברורה בקשי בירור מתאים והפנייה למרפאת אלרגיה. ב ה צ ל ח ה

מנהל פורום הנקה