דיאטה וכמוסות בזמן ההנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

16/06/2001 | 00:05 | מאת: שולה

שלום, אני התחלתי דיאטה לפני מספר ימים הרופאה שלי המליצה על כמוסת דיאטה הנקראת :"סניסקאל" להמסת השומנים בדם, האם זה יפריע על ההנקה?על טעמו? בכבוד רב

17/06/2001 | 00:41 | מאת: אלן שיין

היי שולה, אני לא מכירה את הכמוסות האלו ולא מופיעה לי ברישום של תרופות שיש בידיי. כדאי לפנות לאחד המרכזים הטרטוליים הרשומים מטה: 1. בית חולים בילינסון, פרופ' מרלוב- 03 937 7424 2. בית חולים אסף הרופא "הריופון" ע"י ד:ר ברקוביץ - 08 977 9309 דיאטה מבוקרת מומלצת בזמן ההנקה כדי להוריד במשקל. בהצלחה!

17/06/2001 | 23:21 | מאת: שולה

שלום אלן שיין, סליחה טעיתי בשם הכמוסות אך הם נקראות- "קניסקאל", אבל בכל אופן אני אתקשר למספרים שנתת לי. תודה שולה

22/06/2001 | 14:56 | מאת: אסנת

שולה את בטח מתכוונת לגלולות שנקראות "קסניקל". הם באמת גורמות לירידה בספיגה של השומן. הגלולות מיועדות לעודף משקל מאוד גדול. אני ממליצה לך לפנות גם לחברה המשווקת רושך. יש להם סניף בארץ ויש להם מוקד שמסביר. תנסי לשאול בבתי מרקחת. בהצלחה ובזהירות אסנת

מנהל פורום הנקה