הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

13/06/2001 | 02:56 | מאת: אורית

שלום לך, מהי האינדקציה שהתינוק יונק מספיק , איך אני יודעת שיש לי מספיק חלב. התינוקת שלי בת 6 ימים.

13/06/2001 | 15:36 | מאת: אלן שיין

היי אורית, נדמה לי שדברנו על זה אז היות והפורום התחיל לא מזמן, תוכלי לקרוא את העמודים הקודמים. בקצרה: 1) רוגע - אם התינוק רגוע או נרגע ליד השד 2) הרבה חיתולים רטובים כל יממה - פיפי קאקי 3) עלייה מתמדת במשקל - לפי ממוצע חודשי אם את לא בטוחה - כדאי לקבל עידוד ממדריכת הנקה או יועצת הנקה. ניתן לברר טלפונים בכל הארץ בטל: 2411 647 03. בהצלחה.

13/06/2001 | 18:16 | מאת: יונית

אורית, מנסיוני (שני ילדים) , רגיעה - זה הדבר החשוב ביותר, וקודם כל אצלך. כאשר הראש עובד וחושב כל הזמן, האם התינוק אכל מספיק, אולי הוא רוצה עוד.. וכו'. כל זה עלול באמת לפגום בהנקה. תנסי להיות כמה שיותר רגועה ולעשות את ההשתדלות שלך למען תינוקך וכמובן שעם הזמן תכירי את תינוקך ואת צרכיו ותהיי הרבה יותר בטוחה בעצמך. וזכרי, כי גופינו בנוי ומותאם למען מטרה זו. (צריך כמובן להתייחס להתייחס לדברי אלן שיין ,היועצת). בהצלחה רבה.

מנהל פורום הנקה