הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

12/06/2001 | 10:12 | מאת: limory

שלום, אני מניקה את תינוקי החמוד, אך יש לי בעיה והיא: אני פצועה בפיטמה, יש לי חתכים/ סדקים ודימום מהפיטמה המליצו לי בטיפת חלב לטפל בטיפות A.D אך לדאבוני לא חל שיפור אודה לך באם את יכולה להמליץ לי על טיפול יעיל ומהיר יותר. מחכה לתשובתך.

12/06/2001 | 11:00 | מאת: תמר

תנסי משחה בשם "רפאל" - לי היא עזרה מאוד מהר, והיא לא רעילה (בהוראות אף כתוב להשאיר את המשחה כשהתינוק יונק) בהצלחה (ודרך אגב - כדאי מאוד לטפל בפטמה פצועה, כי במקרה של גודש זה עלול לגרום לדלקת בשד)

12/06/2001 | 11:15 | מאת: limory

תודה על תשובתך המהירה

מנהל פורום הנקה