וויסות ההנקה עם חזרה לעבודה

דיון מתוך פורום  הנקה

08/06/2001 | 20:01 | מאת: אושיק

שלום : עד עתה הנקתי באופן מלא במשך ארבעה חודשים. האם אוכל לדלג על 3 ארוחות, כולל מוקדם בבוקר (הנני יוצאת מוקדם מאוד) ולהמשיך להיניק רק בשעות הערב (מבחינת כמות החלב וויסותו) ?

10/06/2001 | 01:39 | מאת: אלן שיין

היי אושיק, כדי להפחית את כמויות הארוחות במשך היום מומלץ לעשות כך בהדרגה למנוע גודש ומלאות. מבחינה כמותית הגוף יסתגל אם זה נעשה בהדרגה, ותלוי מה את נותנת לתינוק במשך היום אם הוא/היא יסכים להמשיך לינוק. יש תינוקות שמלבים בלי שום בעייה - פורמולה, בקבוקים וכו'.. ויש תינוקות שלא חוזרים בקלות לשד. ההמלצה היא לשאוב לפחות בימים הראשונים שאת מדלגת על הארוחות וניתן לתת לו את החלב שלך לפחות בתור התחלה ומעבר. גם חשוב מבחינת התינוק לקבל חלב אם עד חצי שנה לפחות כי אחר כך אפשר גם להתחיל לתת אוכל מוצק בתור תוספת. הרבה הוא ניסוי וטעייה - כדאי לך להתייעץ עם יועצת הנקה על הדרך הנכונה לגמול או לעבור לכלכלה אחרת מלבד חלב אם. לא נתת לי מספיק פרטים על המשך ההאכלה כדי שאני אענה לך בעומק. כל טוב!

מנהל פורום הנקה