לידה שניה

דיון מתוך פורום  הנקה

07/06/2001 | 22:43 | מאת: רעיה

זו כבר פעם שניה שילדתי ,ברוך השם, ובשתי הפעמים קיבלתי ווסת לאחר הלידה למרות הנקה מלאה , בפעם הראשונה נכנסתי להריון לאחר 7 חודשים (לשמחתינו..) האם זה "נורמלי" ?

07/06/2001 | 23:18 | מאת: אלן שיין

היי רעיה, אם מיניקות באופן בלעדי, לעיתים מאוד קרובות, לא משתמשים במוצץ או בקבוקים למים, תה, תרכובת חלב לתינוקות, אז הסיכוי הוא שהווסת נדחה. אם את מיניקה באופן חלקי, מגבילה את היניקות לפי שעות, משתמשת באביזרים הרשומים כאן, אז הווסת עלול לחזור יותר מהר ושני המצבים תקינים. כמובן אם את לא רוצה עוד הריון בשלב זה, רצוי להשתמש באעמצעי מניעה.

מנהל פורום הנקה