מפגש la leche

דיון מתוך פורום  הנקה

16/11/2001 | 17:21 | מאת: טל

לאלן שלום, רציתי לשאול אם במפגשים של la leche,יש אפשרות לבוא עם התינוק. שעות הערב בשבילי הן בעיתיות מאד מבחינת בייבי-סיטר. בתודה.

18/11/2001 | 09:39 | מאת: נטלי

להפך! בלה-לצ'ה מעודדים להגיע למפגשים עם התינוק, ואז ניתן "להתאמן בהנקה" על "רטוב" ולראות גם אמהות מניקות אחרות בפעולה.

18/11/2001 | 13:29 | מאת: אלן שיין

היי טל, תמיד התינוקות מוזמנים למפגשים. העניין הוא שלא תמיד נח לך להביא אותו אלא אם הוא עדיין בגיל שזה לא כל כך משנה. תלוי בו ותלוי בך. בכל אופן, תמיד באים אלי בערב עם התינוקות (לרוב). יש גם קבוצות הנפגשות בשעות הבוקר. אפשר לבדוק ב-מ.מ.ש. איפה שיש בדרך כלל רשימה מעודכנת. 2411 647 03.

מנהלי פורום הנקה