רק בבוקר

דיון מתוך פורום  הנקה

07/06/2001 | 22:40 | מאת: רעיה

כבר שבוע שאני מניקה את בתי בת 6 חודשים פעם אחת ביום - בבוקר כאשר אנו מתעוררות, עד עתה הנקתי הנקה מלאה. כמה זמן אוכל להמשיך ולהניק רק בבוקר (להנאת שתיינו...)

07/06/2001 | 23:25 | מאת: אלן שיין

אני מבינה מהשאלה שלך ששאר הארוחות הן תרכובת מזון לתינוקות (פורמולה) ולכן אולי זאת התשובה לגבי השבת הווסת - התשובה לכמה זמן את יכולה להמשיך להיניק פעם אחת ביום בלבד היא כמה זמן שהתינוקת (ואת) תרצו בכך. את מציינת שעד עכשיו הינקת מלא-תוך כמה זמן עברת לפעם אחת ביום? רצוי לעשות את תהליך הגמילה באופן הדרגתי למנוע גודש ולהרגיל את התינוקת להסתגל לחיים בלי הנקות.

מנהל פורום הנקה