הריון והנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

14/11/2001 | 01:26 | מאת: לימור

שלום לך אלן. אני עדיין מחקה בקוצר רוח לתשובה שלך השאלה למטה אתקצר. אני בחודש הראשון ויש לי ילד בן 4+ חודשים ויונק אך ורק . השאלה אים אפשר להמשיך להניק ואים לא אז עד מתיי אודה לך אים תפרטי את כל מה שקשור בהריון ןלידה אני רוצה להמשיק להניק? ולחשוב על הפסקה קשה לי תודה לימור

14/11/2001 | 22:27 | מאת: אלן שיין

היי לימור, אין כל איסור על הנקה בגלל הריון. יש הרבה אמהות שמיניקות 2 או יותר ילדים בו זמנית. עד שתלדי הילד הגדול (?? לא כל כך גדול !) כבר יוכל לאכול מוצקים כך שהתינוק החדש יקבל את חלב האם קודם. בהמשך ההריון החלב ישתנה קצת בטעם ויש ילדים שלא אוהבים את השינוי הזה ואולי (לא תמיד) ירצה להפסיק מעצמו. ואם לא אין כל בעייה. בהצלחה, שיהיו לך הרבה כוחות. ושהכל יעבור בשלום! (סליחה אם דילגתי על הפנייה שלך)

15/11/2001 | 11:44 | מאת: לימור

הי אלן זה נשמע מעודד להמשיך להניק ולהיות בהריון . אך הרופא הנשים שלי פסק הפסקה מיידית או בהדרגה מסיבה שזה משבש את תהליך ההורמוני לא בריא לרחם הרחם מתכוץ עים היניקה וזה יכול לגרום להפלה ועוד סיבות . אני מרגישה בן הפטיש לסדן מצד אחד התינוק שלי לא רוצה להגמל מהיניקה [נסתי את כל סוגי הפורמולות את הפטמות וזה לא הולך לי) מצידו לא לאכול 6 7 שעות אך בסוף לקבל את היניקה. גם לי זה לא קל אני עדין לא מוכנה נפשית לסיים עים היניקה ומצד שני הרופאים לא ממליצים להמשיך. אז למי אני אמורה להקשיב לך אלן או לרופאים. אים היתי יכולה ללכת עים האנטואציה שלי היתי ממשיכה להניק אך אני עדיין בדילמה וקשה לי להחליט. אלן אודה לך אים תעזרי לי להחליט לכאן או לכאן ותנסי להבהיר לי את התמונה משני הכוונים . בתודה לימור

מנהלי פורום הנקה