הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

06/06/2001 | 12:30 | מאת: limory

שלום, ילדתי לפני כ- 9 ימים בן חמוד. אני מניקה אותו וכן שואבת חלב ונותנת לו פעם מהחזה ופעם מחלב ששאבתי בבקבוק. הילד כל 2 שעות לערך בוכה ועושה סימנים של רעב שאלתי: האם לתת לו לאכול מתי שהוא בוכה? שאלתי השניה, לילד יש גזים והרי אמרו לי שילד שיונק אין לו גזים.. מה עלי לעשות בנושא זה? אודה לתשובתכם המהירה!

06/06/2001 | 13:46 | מאת: אלן שיין

שלום לך ומזל טוב!

06/06/2001 | 13:48 | מאת: אלן שיין

(ברח לי בלי תוכן! סליחה) קודם כל שאלה לי אליך. למה את שואבת חלב אם? השאיבה אינה יעילה כמו היניקה ישירה מהשד ובדרך כלל אין כל סיבה לשאוב אם את מיניקה. תינוק בוכה כי הוא: 1)רוצה לאכול 2)רוצה לשתות

מנהל פורום הנקה