ניתוח

דיון מתוך פורום  הנקה

30/10/2001 | 19:00 | מאת: שירי

שלום! אשמח אם תוכלי לעזור לי. אני צריכה לעבור לפקוסקופיה להוצאת כיס מרה. אני מניקה ןמאמינה בזה - אך רציתי לדעת האם החומרים שאקבל (חומר הרדמה, וגם הזרקת חומר בגוף לצילום הצינורות ) יכול להזיק לתינוקי בין החצי השנה. ודאי אקבל גם תרופות נוספות. אני כנראה אשאב ואשמור - אבל מתי אוכל לחזור להניק אותו כרגיל לאחר הניתוח? תוך כמה זמן כל החומרים (הרדמה וכד') יוצאים טוטלית מהגוף? ועוד שאלה - לא ברור לי כמה זמן ניתן להחזיק חלב שאוב במקרר? ובפריזר רגיל? כל אחר אומר משהן אחר - יש שאומרים 5 יום בפריזר - ויש שאומרים שנה? תודה! שירי

30/10/2001 | 22:39 | מאת: אלן שיין

היי שירי, לגבי החומרים והתרופות אני מציעה לך לפנות לשני מרכזים טרטולוגיים שצייתי את מספרם בהודעה למטה של יובל. לגבי שמירה על חלב אם אילו ההנחיות הבדוקות: טמפ' חדר - 6 שעות (פחות או יותר תלוי במזג האוויר) מקרר - בין 4-7 ימים (תלוי בכמות חלב בתוך הבקבוק, ויעילות וגיל המקרר) תא הקפאה - 2-3 חודשים פריזר - מקפיא עמוק - עד חצי שנה. בהצלחה ושהכל יעבור בשלום ומהר!!

מנהלי פורום הנקה