הנקה במקום ארוחה.

דיון מתוך פורום  הנקה

25/10/2001 | 17:57 | מאת: טל

לאלן שלום! איתמר בן 10 וחצי חודשים ועדיין יונק .הוא מקבל גם אוכל רגיל בלי בעיה ואוכל יפה. לעיתים קורה לי שאנחנו מחוץ לבית או שאני עייפה מידי ואין לי חשק להכין אוכל ולאכיל אותו ובמקום זה הוא מקבל הנקה בזמן הארוחה ה"גדולה" (דוגמה קציצה + ירקות/פסטה) שאלתי:האם זה בסדר לתת לו רק ציצי במקום ארוחת צהריים או בגילו הוא חייב לאכול אוכל של "גדולים" כל יום? לי נראה שטוב לו ומרוצה.מה דעתך?אשמח לקבל את תגובתך.תודה

25/10/2001 | 21:13 | מאת: אלן שיין

טל, אני נוטה להסכים איתך! תנצלי את זה כל עוד שאפשר. ביננו, מי אומר שקציצה ופסטה יותר מזינים מה"חלב"? תמשיכי ללכת לפי האינסטינקט ותהני! כל עוד שהוא נראה טוב, מאושר וחייכן ומתפתח כראוי אז הכל בסדר.

מנהלי פורום הנקה