תרופות לשיכוך כאבים בזמן הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

01/06/2001 | 11:09 | מאת: מנעול

מהן התרופות המותרות להקלת כאבים בזמן הנקה ? בבלינסון נתנו לאישתי כדור בשם פרוקסול והדגישו בפניה כי אין לקחת אופטלגין בזמן הנקה.

01/06/2001 | 21:59 | מאת: יעל

שלום, אני לא בטוחה לגבי כל התרופות, אני לקחתי אקמול (שניים אם היה צורך) בגלל הכאבים של התכווצות הרחם בזמן הנקה. הכאבים חולפים תוך כמה ימים. כדאי לך לברר לגבי מוצרים טבעיים. גם טיפות רסקיו עזרו (קונים בכל בית מרקחת אבל הן יקרות קצת). בהצלחה.

01/06/2001 | 22:01 | מאת: יעל

שוב שלום, ראה את התשובות לשאלה של שירי מה-29 למאי.

04/06/2001 | 20:56 | מאת: אלן שיין, יועצת הנקה מוסמכת

חלק מהתרופות שניתן לקחת בזמן ההנקה: אקמול, פאראציטמול, פנדול, טיילנול, איבופרופן ועוד הרבה. (חלק מהם הם אותו הדבר בשם אחר). ליתר הביטחון ניתן תמיד להתקשר לשני המרכזים הטטרולוגיים שהם: ביילינסון: פרופ' מרלוב- 7472 937 03 או הריופון: אסף הרופא - ד"ר ברקוביץ - 9309 977 08 עד כמה שידוע לי אין בעייה לקחת אופטלגין אבל תמיד כדאי לבדוק. לא רשום בספר שלי "פרוקסול" אז זה בוו'אי מופיע בשם אחר. השאלה גם למה אשתך לוקחת תרופות? אם זה קשור להנקה (אני מניחה שכן או לא היית שואל את השאלה בפורום הזה) אז כדאי יותר להגיע אל הבעייה ואפשרות לפתור בעיות של כאבים. בהצלחה

מנהל פורום הנקה