הנקה בלי הריון

דיון מתוך פורום  הנקה

30/05/2001 | 22:30 | מאת: אילנית בת 40

ערב טוב יש לי שאלה מביכה אותי כול כך והיא ככה אני אישה בת 40 מהדרום גרושה +4 ילדים יש לי חבר צעיר ממני בהרבה בן 27 והוא אוהב אותי מאוד גם אני הבעיה שהוא מבקש ממני בזמן המשגל להניק אותו והוא מצפה שיצא חלב איך אני יכולה או האם יש תרופות בשביל שיהיה לי חלב בתוך השד שאוכל לרצות אותו ולספק אותו תודה על התשובות אילנית

31/05/2001 | 13:11 | מאת: אלן שיין, יועצת הנקה מוסמכת

היי אילנית, התשובה לשאלה היא כן, ניתן לייצור חלב. זה מבחינה טכנית. נשים הרוצות להיניק ילד מאומץ למשל יכולות לייצור חלב (לפחות כמות חלקית ) .זה מצריך גירוי מתמיד - כל שעתיים ,שלוש) על ידי משאבה חשמלית, שאיבה ידנית או אם הוא באמת רוצה בכך החבר יכול להתנדב למשימה. זה תהליך ולוקח כמה שבועות/חודשים - תלוי בנחישותך ורצונך לרצות את רצונו של החבר. ישנן תרופות העוזרות להגביר את התפוקה ועל כך יש להתייעץ עם רופא כיתרופות אילו ניתנים על ידי מרשם רפואי.

31/05/2001 | 15:00 | מאת: אילנית בת 40

היי צהריים טובים משאבה חשמלית כמה עולה לדעתך האם היא יקרה?ניתן לרכוש אותה בבית המרקחת? איזה תרופות לדעתך מסייעות בתפוקת ובייצור החלב?האם התרופות מזיקות ממכרות? בזמן האחרון מופיעות אצלי פצעים מסביב לפיטמות מה הסיבה??הפיטמות כואבות והן זקורות ובולטות ואדומות את חושבת שזאת מחלה?צריך להתייעץ עם הרופאה שלי? עלה בראשי שזאת מחלת עור יכול להיות?והשאלה האחרונה היא לדעתך החבר שלי יכול לסייע לי בייצור חלב בלי תרופות?תודה על הייחס שלך אלי בכבוד רב אילנית

מנהל פורום הנקה