בי"ח רמבם

דיון מתוך פורום  הנקה

27/05/2001 | 09:45 | מאת: עדי

שלום לכולם ! אני בשבוע 31 (בשעה טובה) ואני הולכת ללדת בבי"ח רמב"ם בחיפה, בעיקר מאחר והרופא המטפל שלי עובד שם ואני היסטרית עקב הסטוריה עגומה. האם מישהי יודעת משהו על המדיניות שלהם בחדר לידה בכל הקשור לשהות עם התינוק לאחר הלידה בחדר הלידה ובמחלקת יולדות, וכן מה קורה לאחר ניתוח קיסרי. תודה לכולן !

27/05/2001 | 14:29 | מאת: אלן שיין

היי עדי, הכי כדאי שתתקשרי לשם עם רשימת שאלות. גם אם יענו לך כאן זה לא אומר שמהחוויה של מישהיא (שזה דבר מאוד אישי) תוכלי להחליט באופן אוביקטיבי. לכל אחת יש ציפיות ודרישות שונות. העיקר שתהיהי שלמה עם ההחלטה ואולי הרופא המטפל בך יכול לעזור לך לברר. בהצלחה! (לי אישית אין לי ידע כי אני תל אביבית)

מנהל פורום הנקה