גירוי באמצעות הפטמה - האם מוכר לכן?

דיון מתוך פורום  הנקה

18/08/2001 | 14:01 | מאת: אסנת

כשבני בן החודשיים וחצי מתאמץ להפריש צואה (או בשפה שלנו לעשות קקי), הוא מבקש לגרות את שפתיו (ולפעמים לינוק ממש - על אף שאינו רעב) כדי להצליח במשימה, ואם לא יוצא לו, הוא מתעצבן ובוכה. האם התופעה מוכרת למישהי? מה עליי לעשות כדי להפסיק את העניין? (זה כואב בפטמות כשהן נמצצות יום שלם ללא הפוגה וגם משבש לו לגמרי את מרווחי האכילה).

19/08/2001 | 01:16 | מאת: אלן שיין

אסנת, מאוד יכול להיות שהוא מבקש את השד כאמצעי הרגעה בזמנים "קשים". השד מהווה בישבילו ביטחון, הרגעה והגנה. מצד שני לא רצוי לתת לו "לכרסם" אותך. אם את יודעת שהוא זקוק לחיזוקים אלו, רצוי לשמור על תנוחה ואחיזה בו שלא יאפשר לו הרבה השתוללות. (אם הוא מרוחק מהפיטמה הוא ימשוך-אם את מצמידה אותו היטב, יש לו פחות מקום לעשות את זה.)

מנהלי פורום הנקה