מה זה מרכז מ.מ.ש

דיון מתוך פורום  הנקה

15/08/2001 | 10:42 | מאת: מרינה

כל הזמן מפנים את הנשים למרכז מ.מ.ש. רציתי לשאול מה זה המרכז ,איפה נמצא ,מי עובד שם, איזה מידע או שירות אפשר לקבל שם והאם זה בתשלום. ומהם שעות הקבלה? תןדה.

15/08/2001 | 17:16 | מאת: אלן שיין

היי מרינה, מ.מ.ש. זה מרכז משפחתי שכונתי, עמותה ללא כוונות רווח שהוקם בשנת 1987 לתת מענה למחסר בפעילות ייחודית וקבוצות מיפגש לאמהות אחרי לידה. המרכז משמש מקום מפגש עם פעילות מגוונת שמחולקת על פי קבוצות גיל. המרכז מציע פעילות מגיל ההריון (הכנה ללידה) ועד גיל 3. המטרה לשרת את כולם ולתת קורת גג אחד המעניק מידע עדכני אודות ההריון, הלידה, (איזה קורסים קיימים, איפה ועל ידי מי , ולפי איזו גישה)ההנקה, גידול, בריאות וחינוך תינוקות וילדים. יש מפגשים של ליגת לה לצ'ה, מרכז "מלהיב" החדש שמאפשר משפחות להגיע לקבל ייעוץ והדרכה בהנקה על ידי יועצת הנקה מוסמכת במחיר מסובסד. המקום מממן את עצמו על ידי התשלומים שבאי המקום משלמים עבור הפעילויות. אין ממון מאף גורם ציבורי, ממשלתי או פרטי כך שזה התשלום מכסה את הוצאות הבית, מנחים וכל ההוצאות מסביב העסקת עובדים ותחזוקת בית. המרכז נמצא בבית שכור בתל אביב, שיכון דן ומס. הטלפון אם תרצי לקבל פרטים נוספים ועלון מידע בדואר - טל: 2411 647 03.

מנהלי פורום הנקה