הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

16/05/2001 | 23:49 | מאת: נדין

שלום, אני מניקה מזה 6 חודשים ורציתי לדעת : 1. אם יש דבר כזה שהחלב "מתקלקל" אם כן איך יודעים ? 2. איך אפשר לגמול תינוק המסרב בכל תוקף לאכול מבקבוק אפילו חלב אם? 3. האם יש תופעות לוואי כגון עצבנות, מתח , כאבי בטן, עייפות כתוצאה מההנקה ? אודה לתשובתכם , בהצלחה לפורום החדש, רעיון נהדר !!!!!!

17/05/2001 | 09:07 | מאת: אלן שיין

היי נדין! 1) חלב אם בשד אינו מתקלקל, חלב אם שאוב, כמו כל חלב אחר כן יכול להתקלקל. 2) אם את מיניקה אז אין כל צורך בבקבוקים. מעבר לגיל 6 חודשים ניתן להתחיל (לנסות) לתת אוכל מוצק בהדרגה, או אם רוצים לשאוב חלב ולתת אותו לתינוק, ניתן להשתמש בכלי אחר. (ספל, כף גדולה) בקבוק הוא כלי במקום שד. יש לו את השד אז מבחינתו הוא לא מעונין בבקבוק. 3) האם את שואלת על עצבנות ואייפות שלו או שלך? לגביו-תופעות האלו אינן אמורות להתרחש, ולגביך כל העול החדש הזה גורם לדברים שאת מתארת אם אכן את לא מטפלת בעצמך ודואגת לנוח, לאכול תפריט מאוזנת (כמה שניתן) ואולי לייצור קשר עם עוד אמהות כדי להבין שזה קורה אצל רוב האמהות במידה זו או אחרת וזה לא קשור להנקה. בהצלחה!

מנהל פורום הנקה