עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  הנקה

22/12/2015 | 06:56 | מאת: אמא עייפה

שלום יש לי תינוק מקסים בן חודש וחצי יונק כל שעתיים בין40-60דק אני ממש מותשת בעיקר בלילה זה גומר אותי ניסיתי לשלב עם שאיבה אבל אני לא מצליחה לשאוב מספיק חלב בפרק זמן ככ קצר וגם לא תמיד בא לי כי בשעה שנותרת לי אני רוצה לאכול להתקלח ואולי לנמנם קצת אני כבר ממש מותשת ולא מתפקדת יש איזשהו פיתרון? תודה

29/12/2015 | 17:29 | מאת: לאה קליינין

היי אמא עייפה, לצערי הרב, אין לי פתרון שאוכל להציע לך. תשתדלי לנוח כמה שאת יכולה בין ההנקות. המון בהצלחה.

מנהל פורום הנקה