החלקה בזמן הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

15/10/2015 | 13:08 | מאת: אני

שלום ; מרגישה קצת סתומה לשאול שאלה אחרי שכבר עשיתי את ההחלקה .גם לא אפרט איזו מפני שיש מצב שאני ביקשתי יפנית ועשו לי משהו אחר .....מה אתם יודעים? האם משהו עובר לדם ומשם לחלב?האם יש פגיעה כלשהי בתינוק?' הצילו!!!!!!

19/10/2015 | 08:01 | מאת: אני

אז ככה....אחרי בירורים...לא נעשו מחקרים , לא ידוע ..כך נאמר לי במרכז שמספר הטלפון 048541900.רופא הילדים אמר שאין סיכוי שחומר יגיע מהקרקפת לחלב האם.מנסיון אישי בשביל השקט הנפשי שווה להתאפק .לכולנו מאחלת רק בריאות

מנהל פורום הנקה