תוספת תמל לתינוק יונק שלא עולה במשקל

דיון מתוך פורום  הנקה

06/10/2015 | 14:33 | מאת: אפרת

שלום בני בן שבעה חודשים עד עכשיו ניזון בהנקה בלבד. בטיפת חלב אמרו לי שהוא לא עולה מספיק במשקל ויורד באחוזונים. ממוצקים הוא לא מתלהב בכלל ולפעמים מקיא את מה שטעם. בטיפת חלב אמרו לי חד משמעית להוסיף פורמולה ודייסות. האם זה מומלץ?? מה אפשר לעשות כדי שיעלה יותר במשקל? תודה! אפרת

11/10/2015 | 12:05 | מאת: לאה קליינין

היי, בגיל שבעה חודשים, בנוסף להנקה, זה מאוד חשוב להתחיל להוסיף מוצקים על מנת שנראה עלייה במשקל. יש מגוון שונה של מוצקים שניתן לתת ילד. את יכולה לתת דייסה גם. לעניות דעתי, אם הוא אוכל מוצקים ודייסה, אין צורך במתן פורמולה.

מנהל פורום הנקה