גמילה מהנקה לסרבנית בקבוק

דיון מתוך פורום  הנקה

20/08/2015 | 22:28 | מאת: נטלי

בתי בת שנה ו3 חודשים סרבנית בקבוק ומוצץ נמצאת במצב שגם אחרי ארוחה שאכלה טוב היא מבקשת לינוק, בקרוב היא נכנסת למעון ואני מעוניין לגמול אותה אך כל פעם שניסית זה הגיע לצרחות ובכי אין סופי של שעה כמעט(ניסיתי אפילו להעלם מהשטח ולתת למישהו אחר להאכיל ללא הצלחה) מה אפשר לעשות?? בתי גדולה כבר ומבינה ואפילו כבר אומרת את המילה בפירוש כאשר רוצה לינוק

23/08/2015 | 16:39 | מאת: לאה קליינין

היי נטלי, אני בהחלט מתארת לעצמי את הסיטואציה הלא פשוטה הזאת. זה באמת חשוב שמישהו אחר ייתן לה את הבקבוק. וכל השאר, פשוט צריכים להיות סובלניים ונחושים. המון בהצלחה.

מנהל פורום הנקה