דלקת וצינורית סתומה

דיון מתוך פורום  הנקה

13/07/2015 | 19:18 | מאת: אמא ל2

לפי כל המידע באינטרנט ככל הנראה יש לי צינורית סתומה בשד...זה מתבטא בכך שהשד חם מאוד ויש גודש באזור מסויים לכל אורכו עד הפיטמה ויש לי הפיטמה עצמה מעין נקודה לבנה...התכוונתי להתחיל להפסיק להניק בהדרגה האם יתנו לי כדור לייבוש החלב?האם רופא המשפחה גם יכול לתת מרשם לכך?

16/07/2015 | 09:34 | מאת: לאה קליינין

שלום אמא ל2, לא ידוע לי על כדור שמייבש את החלב שניתן לקחת בשלב מתקדם בהנקה. את פשוט תצטרכי לגמול אותם מהנקה ולהשתמש בשיטות שונות בנוסף (כמו עלי כרוב). אני כן ממליצה לך לגשת לכירורג שד שיטפל בצינורית הסתומה. בהצלחה

מנהל פורום הנקה