לא מצליחה לשאוב

דיון מתוך פורום  הנקה

28/06/2015 | 11:07 | מאת: עטרה

שלום, אני 8 שבועות לאחר הלידה. לאחרונה אני מנסה לשאוב (עם משאבה חשמלית של מדלה) ולא יוצא לי חלב - מצליחה בקושי לגרד את ה40 מ"ל אחרי שאיבה ממושכת משני הצדדים. עד לפני שבועיים הצלחתי לשאוב עם אותה משאבה כ 100-120 מ"ל. יש לציין שאני לא שואבת על בסיס קבוע אלא מדי פעם. אני די בטוחה שזה לא שאין לי חלב. למה זה קורה? ומה ניתן לעשות כדי שאצליח לשאוב כמות מספקת? ובכלל מה המנה המומלצת של חלב שאוב לגיל זה? תודה רבה מראש.

04/07/2015 | 12:40 | מאת: לאה קליינין

היי עטרה, חסרים לי מספר פרטים חשובים בשביל לעזור לך. אבל אני כן ממליצה לך לשאוב/להניק כל שלוש שעות ואת בהחלט יכולה לנסות להגביר את ייצור החלב ע"י שיטות טבעיות שונות. בהצלחה

מנהל פורום הנקה