גוש גדול בשד הימני (בקוטר של כ-6 ס"מ).

דיון מתוך פורום  הנקה

02/12/2014 | 20:39 | מאת: מישל

שלום. תודה על ההיענות בפורום, זה עוזר לנו רבות במגוון שאלות. אני חודשיים אחרי לידה, רק שואבת (התינקות לא יונקת), סה"כ כ-4 פעמים ביממה. זה לי כעת פעם שניה עם דלקת בשד, טופלתי בפעם הראשונה וגם כעת אני מטופלת באנטיביוטיקה. א. איך אוכל לגרום למניעת דלקות שוב פעם לאחר הטיפול התרופתי? ב. היום (לאחר יום בטיפול תרופתי), אני מרגישה בשד הימני גוש גדול בחלק העליון של השד, ניסתי לשים עליו בקבוק חם, גם מקלחת עם זרם מים חמים ועיסוי מתמיד, כמו כן אני עדיין שואבת כל הזמן. אם עד עכשיו היה לי חלב כ-100 cc בכל שאיבה מכל צד, הרי שכעת זה ירד ל-40 בשד עם הגוש והדלקת, ובצד השני ירד ל-60 (בלי גוש ובלי דלקת). אני מאד בלחץ מהיווצרות הגוש, ואשמח לשמוע כל ייעוץ שיפתור לי את הבעיות. שוב תודה ענקית. מישל.

02/12/2014 | 22:24 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, יכול להיות שמדובר במורסה בשד. מחר כירורג שד או כירורג כללי. או רופא משפחה בברכה אווה

מנהל פורום הנקה