גים והנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

05/10/2014 | 09:55 | מאת: מיה

שלום הבת שלי בת שבועיים וחצי סובלת מגים אפילו שאני מניקה מלא...הורדתי מוצרי חלב במשך שבוע ועדיין יש לה...מה אפשר לעשות? גם היא יונקת רק 10 דק מכל צד ודורשת לפעמים לינוק כל שעתיים...יש מצב שהחלב שלי לא טוב לה? האם אני מניקה נכון? יש לה המון פלוצים ורעשים בבטן...אשמח לתשובה אני מיואשת

05/10/2014 | 15:23 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך הגזים עיין יהיה לה גם אם לא תמשיכי להניק. גזים זה תהליך טבעי מעיד על היווצרות חידקיי מעיים לסביבת מעיים טובה בהמשך. ההנקה דווקא מסייעת להתפתחות מעיים ומקלה על גזים. זה תקופה שצריכים לעבור אותה.... יש טיפות בבית מרקחת להקלה בגזים. לפעמים זה עוזר. בברכה אווה

מנהל פורום הנקה