הפסקת הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

19/08/2014 | 11:40 | מאת: אמא

שלום דר בני בן חמישה חודשים היה יונק כמעט באופן מלא עד שהחלטתי להוסיף מטרנה בשילוב עם הנקה כי הוא נכנס לפעוטון וכרגע נכנסתי להיריון שוב.איך אני מפסיקה את ייצור החלב כי לפי מיטב הבנתי אני לא יכולה לשאוב כי זה מכווץ את הרחם.

19/08/2014 | 19:51 | מאת: אושר

ולמיטב ידיעתי אין בעיה להניק בזמן ההריון מבחינת האמא/ההריון. יכולה להיות בעיה מבחינת התינוק בגלל שתרכובת החלב משתנה והופכת לקולסטורום עם הזמן... אבל יכול להיות שאני טועה

20/08/2014 | 12:38 | מאת: אמא

כי הנקה ושאיבה זו איתה פעולה.השאלה היא מה אפשר לעשות בינתיים ולגרום לחלב להיעלם כי כרוב ניסיתי ואני לא יודעת עד כמה זה עוזר

מנהל פורום הנקה