כאבים בהנקה של בת חודשיים

דיון מתוך פורום  הנקה

12/08/2014 | 11:20 | מאת: גלית

שלום, כשהבת שלי נולדה, כל תהליך ההנקה עבר בקלות, ללא סדקים או כאבים. עכשיו, כשהיא בת חודשיים, החלו לי כאבים בפטמות וגם הצבע שלהן נהיה אדמדם יותר (באחת יותר מבשניה). אני עדיין מניקה כי הכאבים נסבלים. חשוב לי גם לציין שלבת שלי היתה לשון לבנה וממש בשבועיים האחרונים הלובן נעלם מעצמו (יכול להיות פטריה?). ממה הכאבים יכולים להיגרם בשלב זה של ההנקה? תודה רבה.

13/08/2014 | 08:25 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, יכול להיות בהחלט שמדובר בפטריה. ממליצה לך לפנות בהקדם לרופא עור יחד עם תינוק או במקרה שלא תוכלי להסיג תור לרופא משפחה וילדים. בברכה אווה

מנהל פורום הנקה