שאיבה וזרימת חלב

דיון מתוך פורום  הנקה

04/08/2014 | 22:14 | מאת: תמר

לעיתים נראה לי שיש לי יותר מידי חלב, והתינוק, בן חודש, באמת מתקשה לינוק או יותר נכון לבלוע את החלב. נאמר לי לשאוב חלב כדי שתהיה זרימה יותר עדינה - אבל ככל ששואבים יותר / התינוק יונק יותר הגוף מיצר יותר חלב, לא? אז מה לעשות? לשאוב ובכך לעודד עוד יותר את יצור החלב (מעגל אינסופי)ולתת לו את השד מיד אחרי שאיבה? לא לשאוב ולתת לגוף לעשות את שלו? תודה

05/08/2014 | 16:27 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, יש באמת שיטה שאומרת לשאוב לפני הנקה.אפשר גם לנסות להוריד כמות חלב בדרכים אחרות. בדרך כלל עם הזמן רפלקס שיחרור חלב פוחת ותינוק גדל.אפשר להישאן אחורנית בגדי לא לגרום לזרם לטפטף...

מנהל פורום הנקה