תינוק שנרגע מגזים רק על בהנקה:

דיון מתוך פורום  הנקה

28/05/2014 | 02:00 | מאת: שירי

הבן שלי בן 3 שבועות. בשבוע האחרון מתפתל ובוכה בשעות הערב. רופא אמר שמדובר כנראה בגזים. הוא נרגע רק כשאני מערסלת אותו ומניקה אותו לכמה דקות ואח"כ שוב מתפתל וצועק וחוזר חלילה. למה זה? אני אמורה להניק פחות גם כשהוא רוצה ציצי? מה לעשות?

30/05/2014 | 09:50 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, גזים זה בעיה ידוע של טינוקת. אין הרבה מה לעשות. ההנקה הרבה פעמים מקלה על גזים(מציצה עצמה). תדבקי תכשירים הומאופטים שנמצאים בבתי מקרחת. יש סיכוי שמה שהוא יעזור... אווה

31/05/2014 | 17:12 | מאת: נטלי

לא ממהרת לתת ציצי כשהוא סובל מגזים, כי לפעמים זה יכול רק להחמיר את זה... הרי מדובר במערכת עיכול שעדיין מתפתחת ובגלל זה הבכי, אז הסבירו לי שלא בטוח צריך להאכיל שוב כל פעם שבוכה. צריך לזהות את הבכי, אם זה בכי של רעב או של גזים. אם זה של גזים אז אני מסכימה עם אוה ואפשר לתת גרפווטר (יש בזה שומר ואניס שעוזרים לעיכול ולגזים). אני נותנת את זה לפני האכלה ואז הוא הרבה יותר רגוע. את יכולה לנסות... ואם אמרת שהערסול עוזר- תיצמדי לזה כמובן. הכי טוב זה להיות קרוב לאמא.

מנהל פורום הנקה