תהליך ייבוש חלב

דיון מתוך פורום  הנקה

11/04/2014 | 15:08 | מאת: סיון

היי, לפני כמה ימים התחלתי בתהליך של ייבוש חלב באופן טבעי (ללא כדורים). יש לציין שבתקופה האחרונה לא הנקתי אלא שאבתי בערך פעמיים ביום, כך שלא היו לי כמויות גדולות מאד של חלב. אני מייבשת באמצעות עלי כרוב ושתיית חליטות נענע...וכרגע אני נמצאת כבר במצב שאין לי גודש, אבל עדיין יוצא מעט חלב מהפיטמה מידי פעם (אני רואה את זה בעיקר במקלחת). נכון לעכשיו זה כבר לא גדוש ולרוב גם לא כואב. האם כדאי לי להמשיך לשים עלי כרוב גם אם לא כואב לי ? האם זה עשוי לזרז את ייבוש החלב ? או שפשוט להמתין בסבלנות עד שזה ייפסק מעצמו ? מידי פעם במקלחת אני סוחטת ממש מעט את השדיים כדי שייצא מעט חלב כדי למנוע כאב בהמשך היום - האם זה בסדר? או שזה מבלבל את הגוף וגורם לייצור של חלב נוסף? כמה זמן אמור להימשך תהליך ייבוש החלב ? תודה.

11/04/2014 | 19:15 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך! את עושה הכול נכון! את יכולה לסיים לשים כרוב. במקלחת את יכוה להוציא מעט לשם הקלה. ס"כ יהיה לך תקופה כחודש עד שזה יסתיים. בברכה

מנהל פורום הנקה