הריון והנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

27/03/2014 | 13:40 | מאת: רחל

אני בת 28 ויש לי ילדה בת שנה כאשר אני מניקה אותה פעמיים עד שלוש ביממה (במיוחד בלילה). נקלטתי להריון ,(אין לי בעייה עם זה נהפוך הוא אני שמחה), שמעתי שזה לא בריא שאני ממשיכה להיניק. שאלתי היא האם זה מסוכן לעובר או לי כאשר אני ממשיכה להניק את בתי? רצוי לציין שבתי מחוברת להנקה ולא מוכנה לוותר. אני בשבוע 11 להריוני

27/03/2014 | 19:19 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, במידה והריון תקין ואין התוויות נגד מבחינת רופא נשים מותר להניק אפילו עד הלידה! ואז להמשיך את שניהם! בברכה אווה

מנהל פורום הנקה