כאבי בטן

דיון מתוך פורום  הנקה

09/03/2014 | 08:51 | מאת: שגית

אז ככה, שבועיים אחרי שהנסיכה נולדה מתחילה לסבול בעיקר בערבים מכאבי בטן. אני שמה לב שהיא כולה מתכווצת והצרחות מגיעות עד לב השמיים. בדקתי והתייעצתי והבנתי שזה כנראה גזים. מה הכי טוב לעשות כדי להקל עליה? אני מניקה הנקה מלאה ללא תחליף חלב. אוכלת ירקות ופירות כמה שיותר ולא שותה הרבה קפה. מה עוד אפשר לעשות?

10/03/2014 | 10:33 | מאת: שני

נסי לשים אותה במנשא עירסול, זה מאוד עוזר להרגיע.. ותבררי בבית מרקחת, יש הרבה תכשירים שאפשר לתת שמקלים על הכאב. חפשי משהו טבעי... והכי חשוב תזכרי שזה עובר בערך בגיל 3 חודשים (:

10/03/2014 | 17:27 | מאת: אווה פטיוק

הכל נכון! סבלנות והכול יעבור!

11/03/2014 | 00:07 | מאת: רווית

באמת לערסל אותה במנשא ולצעוד איתה ככה (אפילו בבית). תנסי גם לתת לה גרפווטר, זה טבעי ומביא להקלה די מהר. גם עיסויים בבטן יכולים להקל עליה, יש סרטוני הדרכה באנטרנט ואולי גם בטיפת חלב יוכלו להדריך אותך. וכן, אולי זה לא מעודד כרגע, אבל זה עובר...

11/03/2014 | 09:03 | מאת: שגית

צרת רבים חצי נחמה.. אני אנסה ליישם את ההמלצות שלכן. בכל מקרה אשמח לשמוע גם את דעתה של אווה לגבי התזונה שלי וממה כדאי להמנע.

מנהל פורום הנקה