גמילה לתינוקת בת 5 חודשים

דיון מתוך פורום  הנקה

17/10/2013 | 09:06 | מאת: ליאת

שלום, יש לי תינוקת בת 5 חודשים שניזונה מהנקה מלאה אם זה ממני ישירות או שאוב שלי...לצערי שלוש פעמים בשבוע אני יוצאת מהבית והקטנה נשארת עם בעלי..אני כבר לא עומדת בקצב השאיבות ורציתי לשלב עם אוכל מוכן סימילק/אופטימיל...אך לשלב בניהם זה בלתי אפשרי כי היא יכולה לחכות עד שאני אחזור ואז היא תאכל ממני אז החלטתי לגמול סופית הבעיה היא שהיא לא מוכנה לאכול בכלל.. וגם לא נשברת אחרי פספוס של 3 ארוחות ויותר... ולגבי משקלה היא באחוזון ה-50...תודה ואשמח לתשובה...

22/10/2013 | 10:16 | מאת: מאדי

הי אני הייתי מנסה לשלב ארוחת מוצקים,אם היא מגלה עניין. תתיעצי עם אחות טיפת חלב בענין זה. בכל מקרה התינוקת חייבת לאכול, חלב אם, פורמולה, או ארוחת מוצקים.

מנהל פורום הנקה