לא רוצה לינוק

דיון מתוך פורום  הנקה

16/09/2013 | 15:48 | מאת: דנה

שלום, התינוקת שלי בת חצי שנה ולאחרונה היא לא רוצה ציצי כמו בעבר. גם אם היא מראה סימנים שהיא מחפשת את השד כשאני באה להיניק אותה היא מתנתקת מהר. יכול להיות שלא טעים לה יותר?

19/09/2013 | 19:08 | מאת: עדי יותם

"לא טעים" לא ממש קורה... לפעמים כשתינוק מקבל בקבוקים הוא מתחיל לסרב לשד. קורה גם במקרים של ירידה משמעותית בכמות החלב, אך כדי שזה יקרה דרושה סיבה הורמונלית משמעותית, כמו הריון, חוסר איזון של בלוטת התריס, ולעתים במקרים של שימוש באמצעי מניעה הורמונליים.

מנהל פורום הנקה