חלב שאוב

דיון מתוך פורום  הנקה

20/08/2013 | 18:22 | מאת: איריס

שלום אני שואבת לתינוק שלי בן החודשיים וארבעה ימים, משקלו עד שלשום 5 קילו נולד במשקל 3250. במשך היום אני נותנת לו כל 3-4 שע' בקבוק של חלב שאוב כמות של 120 CC, ובמשך הלילה פעמיים תמ"ל. יש לי מס' שאלות: 1. האם זה מספיק 7 ארוחות במשך 24 שע',( 120 CC כל ארוחה)? 2. אני משתמשת בבקבוקים של טומי טיפי. בהוראת העיקור לפני השימוש הראשון כתוב: "להניח במים רותחים למשך 5 דק'" האם הכוונה שהסיר יהיה על האש? 3. לתינוק שלי יש גזים הוא בוכה שעות לפעמים, במיוחד אחרי ארוחות החלב השאוב, אני מרגישה שלרוב הוא שקט יותר עם התמ"ל, אני מרגישה עייפה מהשאיבה אבל בכל זאת אני חושבת להמשיך עד גיל 3 חודשים. האם לעשות כך או לוותר ולעבור לתמ"ל? אנא תשובתך תודה!

22/08/2013 | 19:10 | מאת: עדי יותם

1. כן. 2. כן. 3. את יכולה לנסות לבדוק אם דברים מסוימים בתזונה שלך גורמים לגזים. גזים יעברו עד גיל 3-4 ח', ויתרונות ההנקה יישארו איתו כל החיים... בהצלחה!

מנהל פורום הנקה