עלייה במשקל

דיון מתוך פורום  הנקה

18/08/2013 | 19:19 | מאת: ליאורה

ילדתי תינוקת לפני 18 יום.התינוקת ירדה במשקל בבית חולים כ280 גרם וירדה 50 גרם נוספים לאחר מכן.היום היא עדיין לא חזרה למשקל המקורי.היא יונקת בלבד.תוך כמה זמן היא צריכה להשלים את הפער?

22/08/2013 | 19:03 | מאת: עדי יותם

השוואת משקל במכשירים שונים פעמים רבות איננה מדויקת. אם לא עלתה במשקל לפחות 25 גרם ליום בממוצע בין שתי השקילות האחרונות שנערכו על אותו מכשיר, יש צורך לקבל עזרה מקצועית בדחיפות וכנראה שבינתיים להשלים (אפשר לנסות לשאוב חלב ולתת לה, עדיף על תמ"ל). היא כבר היתה אמורה לחזור למשקל הלידה שלה. אני מניחה שרוב הסיכויים הם בלבול בגלל משקלים שונים. בהצלחה!

מנהל פורום הנקה