ירידה בכמות החלב

דיון מתוך פורום  הנקה

17/08/2013 | 19:46 | מאת: סימה

שלום שמתי לב שמאז שחזרתי לעבודה לפני כחודש חלה ירידה בכמות החלב שאני מיצרת, למרות שאני שואבת בעבודה כל שעתיים שלוש. מה אפשר לעשות?

18/08/2013 | 10:57 | מאת: עדי יותם

מאוד מתסכל שאחרי כל מאמצייך יש פתאום ירידה בחלב... זו תופעה מוכרת (בשאיבות. בהנקה מן הסתם הכל בסדר). אם יש לך אפשרות בסופ"ש הקרוב לנוח מנוחה מוחלטת במיטה, להניק ולשאוב לעתים קרובות, לאכול לשתות ולנוח - מילוי מצברים כזה בד"כ מקפיץ את הכמויות. לפעמים משאבה טובה יותר תעשה את העבודה. יש אמהות שנעזרות במגבירי חלב טבעיים, אך רצוי לדבר על כך באופן אישי עם יועצת מוסמכת להתאמה טובה. במדריך החזרה לעבודה שהוצאנו, אלן שיין ואני, תוכלי למצוא עוד שפע מידע. www.facebook.com/avoda.hanaka בהצלחה!

מנהל פורום הנקה