חלב שאוב דליל

דיון מתוך פורום  הנקה

26/07/2013 | 07:38 | מאת: נועה

שלום! בני בן השבעה חודשים מעולם לא ינק (לשון קשורה שהתרנו ולא עזר, לסת נסוגה, חוסר יכולת ליצור ואקום.. בקיצור לא הלך חרף התעקשות)וניזון רק מחלב אם שאוב. עד גיל 6 חודשים עלה במשקל יפה. בביקור האחרון בטיפת חלב נראה שירד מאוד במשקל. הלכתי לרופא הילדים והוא אמר שהוא נראה בסדר ושכנראה היתה טעות ברישום. בכל מקרה לי נראה שהאמת היא באמצע כי שמתי לב שהחלב שלי דליל יותר בתקופה האחרונה. הוא לא מסכים עדיין לאכול מוצקים וניזון רק מחלב אם. האם זה דבר נורמלי שאחוז השומן יורד?אני מתלבטת מה עליי לעשות- להמשיך לשאוב? חלקי? מלא? תודה!!

28/07/2013 | 18:18 | מאת: עדי יותם

אם החלב נראה לך דליל יותר, רוב הסיכויים שהסיבה היא שעכשיו קיץ והוא צריך יותר מים. חכי לשקילה הבאה לפני שתיכנסי ללחץ... אם לא תהיה שקילה שתרגיע, אנא כתבי שוב להצעות נוספות. כל הכבוד לך - שבעה חודשים לשאוב זה נפלא!

28/07/2013 | 21:02 | מאת: נועה

מנהל פורום הנקה