ניקוי משאבת חלב

דיון מתוך פורום  הנקה

09/07/2013 | 22:31 | מאת: איריס

שלום לך בני בן שלושה שבועות, אני שואבת לו חלב 8 פעמים ביום. את החלקים שבאים במגע עם החלב אני משרה במים חמים של תמי4 עם סבון תינוקות של ד"ר פישר. אחר כך שוטפת עם מים נקיים כמה פעמים, ושמה אותם על המתקן לייבוש בקבוקים, ומניחה אותם שם עד השימוש הבא אחרי בערך 3 שעות. האם הדרך הזו בטוחה וטובה? אנא תשובתך תודה

10/07/2013 | 09:32 | מאת: עדי יותם

וואו, את שואבת המון - איזו השקעה! כל הכבוד לך. אני מציעה להשתמש בסבון כלים ולא סבון תינוקות, וכן לעשות סטריליזציה פעם ביום (5 דקות במים רותחים על האש). את מוזמנת להיעזר במדריך השאיבה שחיברתי יחד עם אלן שיין, "לחזור לעבודה, להמשיך בהנקה". לפרטים על המדריך? www.facebook.com/avoda.hanaka

10/07/2013 | 11:16 | מאת: איריס

מה לגבי יבוש חלקי המשאבה? אם נשארו טיפות קטנות מאוד של מים האם מותר להשתמש בה בכל זאת (במיוחד בתוך בקבוק המשאבה)? איך מייבשים? על המתקן לוקח זמן רב וגם לא מתייבש עד השאיבה הבאה? האם לייבש במגבת נקייה או שזה לא מספיק סטרילי? אנא תשובתך תודה רבה!

מנהל פורום הנקה