עגיל בפיטמה

דיון מתוך פורום  הנקה

26/06/2013 | 12:22 | מאת: חן

הי שלום! היה לי עגיל בפיטמה לפני 5 שנים ומאז אם אני לוחצת יוצא לי טיפה חומר לבן מהחור שהיה בו העגיל יכול להיות שזה מוגלה או אינפקציה? אפשר להניק ככה או שזה מסוכן?

26/06/2013 | 13:50 | מאת: אלן שיין

שלום לך חן, לא סיפקת מידע מספיק כדי שאגיב. האם את בהריון? אחרי לידה? אם לא - אז ככל הנראה ההפרשה לא קשורה לחלב או קולוסטרום. כדאי להתיעץ עם רופא. גם אם דלקת זה לא מסוכן להיניק באופן כללי. וצפוי שחלב פשוט יטפטף מהחור. חוץ מזה אין בעייה. בכללי כמובן בברכה אלן

27/06/2013 | 14:58 | מאת: חן

כן אני בהריון חודש חמישי העגיל מלפני שנים וגם החומר הלבן שיוצא מהחור של העגיל זה כבר שנים יש לו טיפה ריח לא נעים וזה יוצא רק אם אני לוחצת ויש לי תמיד כאבים בפיטמה הזו על ידי מגע או לחיצה האם אני אוכל להניק רק מצד אחד? יש אפשרות כזו ?

מנהל פורום הנקה