נסיעה לחול

דיון מתוך פורום  הנקה

06/06/2013 | 08:46 | מאת: יעלה

יש לי תינוק בן שנה שיונק בבוקר בערב ובלילה ומקבל מנה אחת של חלב שאוב כשאני בעבודה. בקרוב אאלץ לנסוע לחול לשבוע. האם בהכרח זה חייב להיות סוף ההנקה או שיש פתרון להמשיך כשאחזור? איך להתמודד עם הגודש (מדובר בטיסה ארוכה)? תודה

06/06/2013 | 10:54 | מאת: אלן שיין

היי יעלה, את מקשה עלי. אני לא אוהבת את השאלה הזאת כי הנטייה היא להגיד שעדיף שלא תסעי - בגיל הזה לא ההנקה היא הבעייה אלא תינקוות עדיין לא מבינים מה זה שבוע. זה כאילו את עוזבת לנצח. יש אפשרות שמישהוא ילווה אותך יחד עם הילד? (שאלה רטורי. לא צריכה לענות. אבל טכני - את יכולה ותצטרכי לשאוב כדי למנוע גודש וגם לשמור על התפוקה. אם הילד ירצה לינוק אחרי שבוע - זה דבר שאי אפשר לנבא. יש תינוקות שחוזרים כאילו לא נסעת ויש כאלה שממש עושים סנקציות אפילו סירוב לחזור לזרועות האם. לכל תינוק התגובה שלו. שאלת........אז עונה. לא ממקום של ביקורת חס וחלילה. בברכה והצלחה אלן

06/06/2013 | 12:57 | מאת: יעלה

וואו...אכן תשובה קשה.... כמובן שאני לא נוסעת למטרת בילוי

מנהל פורום הנקה