לא מצליחה לצבור מנות חלב

דיון מתוך פורום  הנקה

04/06/2013 | 14:53 | מאת: לימור

שלום אלן, ביום חמישי אאלץ להיעדר ליום שלם ואני רוצה להכין מנות חלב שאוב. הבעיה היא שאני נלחמת עם זה ובקושי מצליחה להוציא 100 משני הצדדים בכל יום. אני שואבת אחרי שהילדה יונקת כדי לא להחסיר ממנה חלב בהנקה אז לא נשאר לי הרבה מה לשאוב. זה כאילו שאני שואבת את שאריות החלב אחרי ההנקה ובקושי מגיע ל100 כל היום. אולי עליי לנהוג בשיטה אחרת?

04/06/2013 | 14:59 | מאת: לימור

כמה מל הם אמורים לאכול בגיל חודשיים וחצי?

04/06/2013 | 17:16 | מאת: אלן שיין

היי לימור, תינוקות בגיל הזה אוכלים ביניקה ישירה אולי 50-80 - אי אפשר לדעת - כי הם אוכלים מעט - ובצורה איטית עד השובע. אוכלים מהר בבקבוקים אז גם אוכלים פי כמה ממה שצריך. בכל אופן - את יכולה לשאוב אפילו לפני ההנקות. ברור שיש הרבה פחות ויותר קשה לשאוב אחרי היניקה. אם את שואבת קודם - אז תצליחי לשאוב כמה שתרצי. אז תניקי - אם אשפר כמה דקות בין לבין אז יופי. אבל לא בהכרך. את יכולה גם לשאוב מצד אחד ולהיניק מהצד שלא בשימוש. אם התינוקת רוצה עוד אז לאחר הפסקה - החתלה אז את יכולה להחזיר אותה לאותו הצד. אז אין בכלל בעייה ותצליחי לשאוב הרבה יותר. אפשר כמה פעמים ביום לעשות את זה. גם אחרי הפסקה החלב כבר מתחדש (חלב מתחדש בין רבע עד חצי שעה!) בספרון שלנו לחזור לעבודה להמשיך בהנקה " יש עוד טיפים. ניתן להזמין בטל: 03-6472411. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה